Čokoládová roláda
Ingredience - 3 vejce, 3 lžíce holandského kakaa, 60g hladké mouky, 60g moučkového cukru
Ingredince na náplň - 125g tvarohu, 100g zakysané smetany, 3 lžíce bílého jogurtu, 3 lžíce datlového sirupu (na oslazení - může být i bez)
Ingredience na polevu - 50g mléčné čokolády, 50g hořké čokolády, trocha mléka, strouhaný kokos
Postup: Vejce vyšlehejte do pěny (bílky i žloutky dohromady) a postupně vmíchejte mouku, cukr a kakao. Hotové těsto rozprostřete na plech a pečte v předehřáté troubě na 180°C cca 15 minut. Roládu po upečení - ještě teplou! - hned srolujte i s pečícím papírem. Jakmile vám roláda vychladne naplňte jí (Náplň - jednoduše vše smíchejte dohromady) a opět srolujte.
Ve vodní lázni si rozpusťte čokoládu a přidejte trochu mléka na zjemnění. Potřete roládu a posypte kokosem. Nechte vychladnout v lednici a podávejte nejlépe ke kávě. :)
14.9.
Snídaně
čokoládová overnight oats, broskev, kešu oříšky
zeleninový salát (okurka, rajčata, ředkvičky, paprika) s cottage sýrem, 2 knäckebroty s tuňákem, jablko
toast (suchar) s tvarohem a šunkou, ředkvičky, mrkvová limonáda
tvaroh, zelenina, fitness chléb s cottage sýrem
15.9.
Snídaně
bílý jogurt, domácí čokoládová granola, hruška
knäckebrot s lučinou a sýrem, hroznové víno
kuřecí prsa s cizrnou, dýní, rajčaty a jáhlami
2 kousky čokoládové rolády
zeleninový salát (baby špenát, polníček, okurka, rajčata, paprika, avokádo), 2 knäckebroty s cizrnovo-tuňákovým hummusem
Večeře 2
tvaroh se zakysanou smetanou, jablko, broskev, kešu oříšky
Žádné komentáře:
Okomentovat