Pár slov na úvod

"Ne každý je ochotný držet diety, ale jíst a hlavně žít zdravě by měl každý. Přeci jen, děláte něco pro sebe a objevíte spoustu nových chutí, nápadů, receptů a potravin. Ke zdravému životnímu stylu patří i cvičení, kterým si pomáháte k delšímu životu a hlavně k tomu, abyste se cítili skvěle! Tak proč to nezkusit! :)"

čtvrtek 5. září 2013

Jídelníček 5.9.13 - čokoládový den

No co? Cvičit chodím tak nevidím důvod, proč bych si nemohla dát čokoládu! I když je pravda, že v úterý jsem byla na vynikajícím dortíku s lesním ovocem! Čokoláda je zdravá! Tím se vždy utvrzuji, když přijdou výčitky, pak si zas říkám 'Co bych z toho života měla, když ne aspoň to jídlo!' a výčitky jsou fuč. Z jedné čokolády neztloustnu, pochutnám si a také moje nervy si uleví. Zkrátka svět je po ní hned hezčí! :) Takže si dejte dneska kousek čokoládky, už jen kvůli tomu úsměvu, který vám ta dokonalá chuť vykouzlí. :)

Snídaně
cottage sýr, ovesné vločky, hroznové víno, pomerančový džus


Svačina
bílý jogurt, hroznové víno

Oběd
dušená rýže s vepřovým plátkem

Svačina
polovina této dokonalé čokolády! (a celá půlka!!!!!)


Večeře
tvaroh, toast (suchar) se šunkou a sýrem, zeleninový salát (rajčata, okurka) s mini mozzarelkama


2 komentáře:

  1. Víš co se mi líbí? že přestože sis dala čokoládu, normálně ses navečeřela a nedělala podobné kraviny jako jiné slečny - typu: už jen zelenina nebo hladovění do rána :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) podle mě je právě ta zelenina k večeři nebo to hladovění to nejhorší, co člověk může udělat!

      Vymazat