Pár slov na úvod

"Ne každý je ochotný držet diety, ale jíst a hlavně žít zdravě by měl každý. Přeci jen, děláte něco pro sebe a objevíte spoustu nových chutí, nápadů, receptů a potravin. Ke zdravému životnímu stylu patří i cvičení, kterým si pomáháte k delšímu životu a hlavně k tomu, abyste se cítili skvěle! Tak proč to nezkusit! :)"

sobota 7. září 2013

Jídelníček - 7.9.13 neboli nákupy po Praze

Tento den se může zapsat k těm, kdy jsem si den užila a nenudila, což je v posledních dnech, kdy je mou jedinou výplní času cvičení (ne že by mě nebavilo, to baví a moc) dost vzácné. Koupila jsem si pár oblečků na sebe a dala si vynikající svačinku, kterou koneckonců uvidíte v jídelníčku.
Taky bych tento den mohla přidat k těm hřešícím. Zpětně koukám, že celý tento týden nějak patřil do kolonky sladké a dokonalé hřešení - úterý dortík, čtvrtek čokoládka a dneska (sobota) zmrzlinka. No co, tlustá z pár prohřešků nebudu a i kdyby, tak jsem na své pocitové sinusoidě opět ve stavu, kdy je mi to naprosto jedno. Co bych z toho života měla! K životu patří sladké a kord když cvičíte. Cukry (i když ty jednoduché až tolik ne) tělo potřebuje! :) Takhle si to vždy odůvodněte a pamatujte - když si sladkost budete vyčítat, tak vás neuspokojí a bude chtít víc. Z toho plyne jedna věc - vychutnávejte si život se sladkostmi a hřešte!

Snídaně
čokoládová ovesná kaše s kokosem, banán, cottage sýr


Svačina
ananas, cottage sýr


Oběd 
kuřecí prso, pečené brambory, zeleninový salát (avokádo, rajčata, okurka) s balkánským sýrem a semínky (+ další 3 lžíce)


Svačina
jogurtová zmrzlina s ovocem, čokoládou, oříšky a karamelem


Večeře
krůtí steak, sázené vejce, dušená mrkev, trocha řeckého salátu


Večeře 2
meloun, kousek okurky


Žádné komentáře:

Okomentovat