Pár slov na úvod

"Ne každý je ochotný držet diety, ale jíst a hlavně žít zdravě by měl každý. Přeci jen, děláte něco pro sebe a objevíte spoustu nových chutí, nápadů, receptů a potravin. Ke zdravému životnímu stylu patří i cvičení, kterým si pomáháte k delšímu životu a hlavně k tomu, abyste se cítili skvěle! Tak proč to nezkusit! :)"

pátek 30. srpna 2013

Jídelníček - 30.8.13 aneb den v Praze

Dneska jsem se krásně rozloučila s prázdninami a to tak, že jsme si s kamarádkou vyrazily na nákupy do Prahy. Hold oblečení není nikdy dost a v mém šatníku (pokud to tam patří :D) chyběla obyčejná kabelka, která by šla jak k holčičímu oblečení tak i k obyčejné mikině.
Jak koukám zase si tu povídám o něčem, co sem nepatří. :D Většinou když jedu do Prahy, tak si sebou jídlo neberu. Mám malou kabelčičku a do ní cpát svačinu mi přijde nesmysl. Tím samozřejmě nechci urazit ty, kteří si svačiny berou. Na oběd jsme si zašli do čínské restaurace (v Palladiu mají nejlepší) na grilovanou rýži s kuřecím masem! Mňam, a protože tam se vždycky nacpu, tak svačinu nechávám jen v režii kávy. :)

Snídaně
tvaroh se skořicí a kousíčkem hořké čokolády, ovoce, zelený čaj 


Oběd
grilovaná rýže s kuřecím masem a zeleninou


Svačina
velké cappuccino

Večeře
tvaroh s kořením a semínky, rýžový chlebíček, zelenina

Žádné komentáře:

Okomentovat