Pár slov na úvod

"Ne každý je ochotný držet diety, ale jíst a hlavně žít zdravě by měl každý. Přeci jen, děláte něco pro sebe a objevíte spoustu nových chutí, nápadů, receptů a potravin. Ke zdravému životnímu stylu patří i cvičení, kterým si pomáháte k delšímu životu a hlavně k tomu, abyste se cítili skvěle! Tak proč to nezkusit! :)"

sobota 15. června 2013

Pár řádků na úvod.

Na úvod bych vás chtěla přivítat na této mojí nové stránce. Rozhodla jsem se ji založit už jen z toho důvodu, že mě baví vařit jednoduché, lehké a (dá se říct) dietní jídla. Samozřejmě to není jediný důvod. Dalším důvodem se stal fakt, že ráda cvičím. Baví mě to. Problém mezi mnou a mojí postavou snů jsou ty sladké neřesti, kterým se popravdě oddávám velmi často. Možná si teď lámete hlavu o jakých neřestech to vlastně mluvím. No jednoduše, představte si cheesecake. Už jen při vyslovení názvu tohoto dortíku se vám sbíhají sliny! Slané neřesti ovšem také nejsou k zahození. Co třeba taková pizza?

Jak se dá vyčíst z předchozího odstavce tento blog hodlám věnovat různým receptům (ať už to budou mé vlastní či půjčené, u kterých to bude vždy napsané, nebojte), cvičením a různým typům potravin, hodících se na zahnání mlsné či na obyčejnou svačinku. Zkrátka se tu najde vše, o co se budu doma v kuchyni pokoušet! 


Žádné komentáře:

Okomentovat